Armeringsstoler i betong

PRODUKTLISTE_CARATKLOSSER.pdf

Carat spikerkloss
Armeringsstoler beregnet for vegg og dekke. Har hull for spikring og armeringstråd. Spikerhull og avstand fra armeringsstangen tilfredsstiller Vegdirektoratets regler. Benyttes i kombinasjon med Universal eller KV som har gunstigere pris.
Produktark hovedstol      

KV betongstol
Benyttes der hvor det ikke kreves spikring av stol. Horisontalt hull for armeringstråd.
Produktark KV 

Armeringshjul
Armeringshjul m/skru i betong, benyttes bl.a. i søylearmering, men også godt egnet til veggarmering. Festes på jernet og roterer på dette når armeringen eller forskalingen heises på plass.
                     

JB 50/16 og 50/20
Er en avstanskloss i betong for dobbel armering Ø 16mm og Ø 20mm med overdekning på 50mm

Conus
Betongplugger i flere størrelser. 
Produktark conus

LH / LV
Lukkestolen er beregnet på lukkesiden for å sikre riktig overdekning. Stolen er konstruert slik at den blir liggende fast i forskalingen og sikrer nødvendig overdekning både ved montasje av armeringen, under lukking av forskaling og utstøping. 

Avstandsholder
Med klips lengde 250mm som brukes på lukkesiden er enkel å montere på armeringen, sikrer overdekning både ved montasje av armeringen, under lukking av forskalingen og utstøping.
Benyttes også til søyler.

Overdekning  40mm / 55mm / 100mm

UNIVERSAL/bunnplate
Bunnplate: Dette er en underlagsstol beregnet for mykt underlag som isopor, sand etc. stolen benyttes som underlag for Universal og bygger 10 mm. Dersom krav til overdekning på mykt underlag er 100  mm, benyttes universal 90 mm i tillegg til denne stolen. Utvendig er denne stolen 100 mm x 90 mm. Gir 100 mm overdekning i kombinasjon med UNI 90. KV-stolene kan brukes i kombinasjon  med bunnplate.

Universal: Benyttes i kombinasjon med Carat og er ikke beregnet for spikring. Benyttes i dekke mellom Carat. Når underlaget er mykt, benyttes den sammen med Universal 100x90.          

Spesialtilpasning
Utover de tilbudte armeringsstolene i betong kan vi spesialtilpasse produkter dersom de har spesielt kompliserte arbeidsoppgaver.


Carat Norge AS - 7890 - NAMSSKOGAN - Tlf.: 74 33 43 00 - E-post:
firma@caratnorge.no
 sitemap
Admin